Fauteuil Adagio - Bree's New World
Fauteuil Adagio

Het ontwerp van de design fauteuil Adagio straalt klasse en moderniteit uit. De Adagio leent zich met name voor de liefhebber van het strakke interieur. Naast volledig in stof of leder, is het een echte aanrader om de Adagio fauteuil in een stof-leder-combinatie uit te voeren. Het mooie contrast dat dan ontstaat tussen enerzijds de zijkanten en anderzijds de zitting en rug maken de Adagio een waar pronkstuk in uw interieur. De Adagio is ook als 2 of 3-zitsbank leverbaar. Lees meer

Productinformatie

Het ontwerp van de design fauteuil Adagio straalt klasse en moderniteit uit. De Adagio leent zich met name voor de liefhebber van het strakke interieur. Naast volledig in stof of leder, is het een echte aanrader om de Adagio fauteuil in een stof-leder-combinatie uit te voeren. Het mooie contrast dat dan ontstaat tussen enerzijds de zijkanten en anderzijds de zitting en rug maken de Adagio een waar pronkstuk in uw interieur. De Adagio is ook als 2 of 3-zitsbank leverbaar.

De verkoop van deze fauteuil verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon
Specificaties
Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

Freischwinger, RVS of zwart geëpoxeerd

Glijder / dop

Kunststofglijder

Afmetingen (cm)

Breedte: 62, Diepte: 83, Hoogte: 89, Zitdiepte: 58, Zithoogte: 45
Hoogte armleuning: 62