Ceramistone

Ceramistone is een hoogwaardig, keramisch plaatmateriaal dat vervaardigd wordt uit natuurlijke grondstoffen. De hoge hitte- en zuurbestendigheid van Ceramistone maakt het erg krasvast en gebruiksvriendelijk. Ceramistone bladen zijn dan ook eenvoudig schoon te maken. Bree’s New World tafels die uitgevoerd kunnen worden met een Ceramistone tafelblad: Libra RH, Luna en Shape. Daarnaast kunnen de Abitare kasten afgewerkt worden met een Ceramistone bovenblad.

 

Schoonmaak en onderhoud:

-U kunt uw Ceramistone tafelblad dagelijks afnemen met een warme, vochtige doek. Hierna wrijft u dit droog met een microvezeldoek.

-Om uw Ceramistone werkblad intensief te reinigen raden wij u een onderhoudsset voor Ceramistone aan. Deze bestaat uit een Kemie Cleaner, speciale spons en een microvezeldoek. Deze set is te bestellen via de webshop van Kemie: http://www.kemie.nl/webshop/onderhoudsmiddelen/detail/onderhoudset-voor-ceramistone

-Pas op met het stoten en/of vallen van harde voorwerpen op het blad of tegen de rand. Dit kan het blad en/of de rand beschadigen.

-Voor verdere info over het verwijderen van vlekken en het onderhouden van Ceramistone raden wij u de volgende pagina aan: http://www.kemie.de/faq/

Bree's New World
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen
T: +31 (0)10 248 9006
M: info@breesnewworld.nl
Privacy policy

2019 © Bree's New World - Alle rechten voorbehouden
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Realisatie: Koole Media Service