Design Eettafels | Bree's New World Vlaardingen

Vorm tafelblad

Bree's New World eettafels

Opvallen binnen de enorme hoeveelheid eettafels die verkrijgbaar zijn op de markt, dat streven we na met onze Bree’s New World eettafels. Wat te denken van de ovale tafel Libra met de karakteristieke schuine poot? Of de aparte, volledig asymmetrische Steely, een perfecte tafel voor kleine ruimtes. Liever strak en ruimtelijk? Dan is de Shape een mooi voorbeeld van hoe minimalistisch design en stabiliteit prima te combineren zijn in een ruime eettafel. Wat vormen en functionaliteit betreft kunt u bij ons terecht voor een rechthoekige, ronde, eivormige, uitschuifbare of ovale eettafel, welke veelal in diverse materialen uit te voeren zijn.

24 Resultaten

Filter

Toon per:

Het kiezen van de juiste eettafel

De eettafel is vaak het middelpunt van het huis, waar familie en vrienden samenkomen om te eten, te praten en te genieten van elkaars gezelschap. Bij het kiezen van de juiste eettafel zijn er enkele belangrijke factoren om te overwegen.

Bepaal de juiste afmetingen van uw eettafel

Voordat u een eettafel kiest, is het belangrijk om de beschikbare ruimte in uw eetkamer nauwkeurig op te meten. Houd rekening met voldoende loopruimte rondom de tafel, zodat iedereen comfortabel kan zitten en bewegen. Een goede vuistregel is om minstens 90 cm ruimte aan alle zijden van de tafel te laten. Dit zorgt voor een prettige en functionele eetervaring.

Bepaal de functionaliteit van uw eettafel

Voordat u overgaat op het kiezen van de juiste vorm is het belangrijk om eerst de functionaliteit van de eettafel te bepalen. Heeft u bijvoorbeeld vaak gasten over de vloer? Dan kan een ovale of rechthoekige eettafel een praktische oplossing zijn. Voor gezinnen met kinderen is een tafel met afgeronde hoeken veiliger. Bent u alleen of samen met uw partner? Dan kan een wat kleinere, compacte, ronde of kiezelvormige eettafel een oplossing zijn.

Kies de vorm van uw eettafel

Eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, elk met hun eigen voordelen:

  • Rechthoekige eettafels: Ideaal voor grotere ruimtes en gezinnen, biedt veel zitplaatsen.
  • Ronde eettafels: Perfect voor kleinere ruimtes, bevordert een intieme sfeer en gelijkwaardige gesprekken.
  • Ovale eettafels: Combineert de voordelen van rechthoekige en ronde tafels, goed voor smalle ruimtes.
  • Kiezelvormige eettafels: Geschikt voor kleinere gezelschappen en compacte ruimtes, kan twee tot 5 personen comfortabel huisvesten.

De eettafels van Bree's New World

Bree's New World staat bekend om zijn innovatieve en eigentijdse ontwerpen. Elke eettafel is zorgvuldig ontworpen met oog voor detail en esthetiek. Een eettafel van Bree's New World is meer dan alleen een meubelstuk; het is een investering in kwaliteit, design en functionaliteit. Met ons brede scala aan ontwerpen, hoogwaardige materialen en maatwerkopties, vindt u gegarandeerd de perfecte eettafel die aansluit bij uw interieur en levensstijl. Hieronder vind u een greep uit onze collectie

Eettafel Libra

De eettafel Libra is een unieke design eettafel waar functionaliteit en esthetiek perfect in balans zijn. Deze grote, ovale tafel rust op slechts één poot, maar is desondanks zeer sterk en stabiel. Waar u hem ook plaatst, de Libra trekt de aandacht met zijn opvallende, ‘gewone’ ontwerp. Deze tafel is niet alleen bedoeld om aan te eten. Neem gerust plaats en ontdek zijn veelzijdigheid. Dankzij het ruime ontwerp en de royale beenruimte is de Libra ideaal als natafel thuis, maar ook perfect geschikt als bureau- of conferentietafel. Naast de ovale vorm is de Libra ook verkrijgbaar met een rechthoekig of Deens ovaal tafelblad, zodat hij in elke ruimte past en aan elke behoefte voldoet.

Eettafel Steely

Onze populaire organische eettafel Steely is al jarenlang een favoriet binnen onze collectie eetkamertafels. Vanwege de toenemende vraag naar een grotere uitvoering hebben we nu de Steely XL geïntroduceerd. Deze versie heeft een forsere voetplaat en een groter tafelblad.Het eivormige blad van de Steely XL behoudt dezelfde vorm als het originele model, maar met afmetingen van 168,5 bij 150 cm biedt het aanzienlijk meer ruimte. Hierdoor kunnen zeven personen comfortabel plaatsnemen. Naast de eivormige variant is de Steely XL ook verkrijgbaar als ronde eettafel, met bladen van 150 en 155 cm doorsnee. Deze uitbreidingen zorgen ervoor dat de Steely XL perfect aansluit bij grotere gezelschappen en ruimere eetkamers.

Eettafel Cloudy

Waar sommige van onze eettafels bewust rechte, begrijpelijke vormen hebben om te voldoen aan de brede vraag, is de eettafel Cloudy een keuze voor de avonturiers. Bij Bree's New World streven we ernaar om altijd voldoende unieke modellen te hebben die afwijken van de massa, lef tonen en onze bestaande collectie aanvullen. De Cloudy eettafel voldoet zeker aan deze criteria.

Met zijn drie minimalistische tafelpoten lijkt het 'wolkvormige' blad (vandaar de naam 'Cloudy') in uw huiskamer te zweven, wat een luchtige en speelse sfeer creëert. Ontwerper Peter Schreuder zag in de vorm van het tafelblad een wolk, maar op ons kantoor staat de Cloudy bekend als de 'Barbapapatafel'. Voor degenen die zich de Barbapapa-serie herinneren, is deze associatie waarschijnlijk herkenbaar.Kies voor de Cloudy eettafel als u iets anders durft en uw interieur een unieke, luchtige uitstraling wilt geven.

Een eettafel kopen van Bree's New World

Bij het kopen van een eettafel van Bree's New World investeert u niet alleen in een moderne eettafel, maar ook in een eettafel van zeer hoge kwaliteit en verfijnd design. In onze showroom te Vlaardingen vind u de gehele eettafel collectie van Bree’s New World. Ideaal om eens te komen proefzitten of om inspiratie op te komen doen. Samen met u gaan we op zoek naar een geschikte dealer bij u in de buurt. De verkoop van onze eettafels verloopt namelijk uitsluitend via onze dealers.

Alvast online inspiratie op doen? Download dan even onze digitale brochure!

Heeft u vragen over onze eettafels?

Bij Bree's New World begrijpen we dat het kiezen van de juiste eettafel niet gemakkelijk is. Iedereen heeft namelijk een verschillende smaak en een ander type interieur. Daarom staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de perfecte eettafel.

Wij staan u graag te woord in onze showroom, via de telefoon of komen bij u in de lucht na het invullen van het contactformulier op onze website.

Zien we u snel?

Openingstijden showroom

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur | VRIJE TOEGANG
Ma - Vr: 10.00 - 17.00 uur | UITSLUITEND OP AFSPRAAK
Bel voor het maken van een afspraak met 06-46787203.