Salon- en bijzettafels Bree's New World Vlaardingen

Vorm tafelblad

Bree's New World salontafels en bijzettafels

Vanuit de vraag naar salontafelsets voor de moderne, industriële woonkamer heeft Bree’s New World een aantal speelse salontafel- en bijzettafelsets ontwikkeld, te weten de Twinny, Cloudy en Abitare tafeltjes. Speelse vormen, minimalistische frames en moderne, duurzame materialen geven deze salontafelsets vele toepassingsmogelijkheden. Ze zijn dan ook in menig interieur inzetbaar, van landelijk tot industrieel, van modern tot vintage. Daarnaast zijn er de Curvo’s, voor liefhebbers van glazen salontafels. Tenslotte kunnen diverse van onze eettafels ook gecombineerd worden met een gelijknamige salontafel, waaronder de Basic, Libra en Presto.

37 Resultaten

Filter

Toon per:

Het kiezen van de juiste salon- of bijzettafel

Bij het kiezen van een salon- of bijzettafel voor uw huis is het belangrijk om een balans te vinden tussen stijl en functionaliteit. Hieronder hebben we opgesomd welke factoren invloed kunnen hebben bij het kiezen van de juiste salon- en bijzettafel.

Stijlvolle uitstraling

Begin met het overwegen van de stijl van uw interieur. Gaat uw voorkeur uit naar een moderne, minimalistische uitstraling, of geeft u de voorkeur aan een meer traditionele, klassieke look? Kies een salon- of bijzettafel die goed voegt met de bestaande inrichting en de algehele sfeer.

Grootte en vorm

Houd rekening met de beschikbare ruimte en de functie van de tafel bij het kiezen van de grootte en vorm. Een ruime salon- of bijzettafel kan het middelpunt van uw zithoek worden, terwijl een slankere variant beter past in een compacte ruimte. Overweeg daarnaast ook de vorm: rond, organisch of rechthoekig.

Functionaliteit

Naast stijl is functionaliteit een belangrijke overweging bij het kiezen van een salon- of bijzettafel. Denk na over hoe u de tafel gaat gebruiken - zal het voornamelijk dienen als een plek om drankjes neer te zetten, of heeft u extra opbergruimte nodig voor tijdschriften, afstandsbedieningen of andere benodigdheden? Kies een tafel met de juiste functionaliteit om aan uw behoeften te voldoen.

Budget overwegingen

Ten slotte is het belangrijk om uw budget in gedachten te houden bij het selecteren van een salon- of bijzettafel. Gelukkig zijn er bij Bree’s New World opties beschikbaar in verschillende prijsklassen. Hierdoor kunt u zeker een tafel vinden die past bij uw financiële mogelijkheden zonder concessies te doen aan stijl of kwaliteit.

Salon- en bijzettafels van Bree's New World

Met vakmanschap en aandacht voor detail bieden de salon- en bijzettafels van Bree's New World een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Denk hierbij aan Twinny, Cloudy en Choq. Speelse vormen, minimalistische frames en moderne, duurzame materialen geven deze salontafel sets vele toepassingsmogelijkheden. Ook ideaal geschikt voor bij uw bank! Lees hieronder meer over onze salon- en bijzettafels.

Salon- en bijzettafel collectie Twinny

Industrieel en warm; retro en vintage; strak en modern; landelijk en Scandinavisch; in bijna elk type woonkamer voelen de vrolijke Twinny's zich wel thuis. De aanzienlijke keuze aan materialen waarin de tafelbladen van de Twinny's te combineren zijn, geven u als klant alle ruimte om ze optimaal aan te laten sluiten bij de rest van uw interieur.

De salontafels Twinny hebben net als de eetkamertafel Steely een organisch, volledig asymmetrisch blad en laten zich dan ook erg goed combineren met deze design eettafel. De Twinny's zijn naast als set, ook als losse salontafel leverbaar.

Salon- en bijzettafel collectie Cloudy

De set salontafels Cloudy is een speelse toevoeging aan het grote aanbod organische modellen die de Bree's New World collectie rijk is. Denkt u in termen van interieur niet al te rechtlijnig of bent u zo nu en dan een tikkie zweverig, dan zijn deze 'wolkjes' van salontafels misschien wel precies wat u zoekt.

De tafelbladen van Cloudy's zijn leverbaar in diverse materialen, welke ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de combinatie notenfineer met zwart FenixNTM of HPL Plastica brons met HPL porfido nero? De slanke pootjes van de Cloudy's zijn uitvoerbaar in RVS of zwart epoxy. Heeft u aan één salontafel genoeg? De Cloudy's zijn ook gewoon als losse salontafel verkrijgbaar.

Salon- en bijzettafel collectie Choq

De Choq is de nieuwste collectie salontafels van Bree’s New World. De symmetrie, de afrondingen in combinatie met het dunne plaatstaal zorgen voor een helder en rustig beeld. De salontafels in het ChoQ programma zijn opgebouwd uit gezette metalsheet onderdelen en afgewerkt met ‘super ellips' -vormige bovenbladen in massief hout, ceramistone of HPL. De onderstellen zijn daarnaast ook in verschillende kleuren leverbaar waardoor er veel variaties mogelijk zijn. Hierdoor kun je als consument de Choq salontafels gemakkelijk naar eigen smaak en interieur aanpassen.

Een salon- of bijzettafel kopen van Bree’s New World

Bij het kopen van een salon- of bijzettafel van Bree's New World investeert u niet alleen in een moderne tafel, maar ook in een salon- of bijzettafel van zeer hoge kwaliteit en verfijnd design. In onze showroom te Vlaardingen vind u de gehele collectie salon- en bijzettafels van Bree’s New World. Ideaal om eens te komen testen of om inspiratie op te komen doen. Samen met u gaan we op zoek naar een geschikte dealer bij u in de buurt. De verkoop van onze salon- en bijzettafels verloopt namelijk uitsluitend via onze dealers.

Alvast online inspiratie op doen? Download dan even onze digitale brochure!

heeft u vragen over onze salon-of bijzettafels?

Bij Bree's New World begrijpen we dat het kiezen van de juiste salon- of bijzettafel niet gemakkelijk is. Iedereen heeft namelijk een verschillende smaak en een ander type interieur. Daarom staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de perfecte salon- of bijzettafel.

Wij staan u graag te woord in onze showroom, via de telefoon of komen bij u in de lucht na het invullen van het contactformulier op onze website.

Zien we u snel?

Openingstijden showroom

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur | VRIJE TOEGANG
Ma - Vr: 10.00 - 17.00 uur | UITSLUITEND OP AFSPRAAK
Bel voor het maken van een afspraak met 06-46787203.