Opus barkruk - hoog - Bree's New World
Opus Barkruk 8211 Hoog
Opus Barkruk 8211 Hoog

Opus barkruk – hoog

De Opus barkruk is een stoere, moderne barkruk met dik gevulde zitting voor een heerlijk zitcomfort. Het stabiele, metalen sledeframe is verkrijgbaar op twee hoogtes, wat deze barkruk geschikt maakt voor zowel het kookeiland in de keuken of voor aan een wat hogere bar of bartafel. De opus barkruk is goed te combineren met de gelijknamige eetkamerstoel en eetkamerbank Opus en naast de hoge variant ook verkrijgbaar als lagere barkruk. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

De Opus barkruk is een stoere, moderne barkruk met dik gevulde zitting voor een heerlijk zitcomfort. Het stabiele, metalen sledeframe is verkrijgbaar op twee hoogtes, wat deze barkruk geschikt maakt voor zowel het kookeiland in de keuken of voor aan een wat hogere bar of bartafel.

De opus barkruk is goed te combineren met de gelijknamige eetkamerstoel en eetkamerbank Opus en naast de hoge variant ook verkrijgbaar als lagere barkruk.

De verkoop van deze barkruk verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder of stof

Onderstel

Slede: RVS of zwart geëpoxeerd

Glijder / dop

Kunststofglijder

Afmetingen (cm)

Breedte: 40, Diepte: 57, Hoogte: 107, Zitdiepte: 43, Zithoogte: 74