Spin L - barkruk medium - Bree's New World
Spin L 8211 Barkruk Medium
Spin L 8211 Barkruk Hoog
Spin L 8211 Barkruk Hoog

Spin L – barkruk medium

Barkruk Spin L, oftewel de Luna barkruk met houten pootjes. Het eiken- of notenhouten spinbokje waar deze barkruk op staat, is gelijk aan die van de eetkamerstoel Spin F, waarmee deze barstoel dan ook erg leuk te combineren is binnen dezelfde huiskamer. De Spin L barstoel is dankzij de twee verschillende hoogtes waarop hij leverbaar is zowel te gebruiken aan een bartafel, kookeiland of keukenblok. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

Barkruk Spin L, oftewel de Luna barkruk met houten pootjes. Het eiken- of notenhouten spinbokje waar deze barkruk op staat, is gelijk aan die van de eetkamerstoel Spin F, waarmee deze barstoel dan ook erg leuk te combineren is binnen dezelfde huiskamer. De Spin L barstoel is dankzij de twee verschillende hoogtes waarop hij leverbaar is zowel te gebruiken aan een bartafel, kookeiland of keukenblok.

De verkoop van deze barkruk verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder of stof

Onderstel

Poot, eiken- of notenhouten bokje

Houtkleuren

Kleuren eiken: basalt, grijs, naturel, wit of zwart. Kleuren noten: naturel

Glijder / dop

Zonder dop of viltdop

Afmetingen (cm)

Breedte: 44, Diepte: 46, Hoogte: 82, Zitdiepte: 39, Zithoogte: 64