Solution - eetkamerbank - Bree's New World
Solution 8211 Eetkamerbank
Solution 8211 Eetkamerbank
Solution 8211 Eetkamerbank
Solution 8211 Eetkamerbank
Solution 8211 Eetkamerbank
Solution 8211 Eetkamerbank
Solution 8211 Eetkamerbank
Libra 8211 Rechthoekige Eettafel
Solution 8211 Eetkamerbank
Solution 8211 Eetkamerbank
+3
Solution – eetkamerbank

Met de stoere eetkamerbank Solution kun je alle kanten op. Dankzij de modulaire opbouw van deze bank met industriële look kan hij op vele lengtes geleverd worden. Daarnaast is hij ook als hoekbank uit te voeren. Mede hierdoor is het een ideale eetkamerbank om tegen de muur of in een nis te plaatsen. Dankzij de gescheiden rugleuning en zitting leent deze bank zich uitstekend voor een vrolijke combistoffering. Nog gezelliger wordt het wanneer je er een aantal eetkamerstoelen in matchende stoffering tegenover plaatst. Tenslotte zit hij ook nog eens fantastisch. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen
Productinformatie

Met de stoere eetkamerbank Solution kun je alle kanten op. Dankzij de modulaire opbouw van deze bank met industriële look kan hij op vele lengtes geleverd worden. Daarnaast is hij ook als hoekbank uit te voeren. Mede hierdoor is het een ideale eetkamerbank om tegen de muur of in een nis te plaatsen. Dankzij de gescheiden rugleuning en zitting leent deze bank zich uitstekend voor een vrolijke combistoffering. Nog gezelliger wordt het wanneer je er een aantal eetkamerstoelen in matchende stoffering tegenover plaatst. Tenslotte zit hij ook nog eens fantastisch.

De verkoop van deze eetkamerbank verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon
Specificaties
Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

Slede, zwart geëpoxeerd

Glijder / dop

Kunststofglijder

Afmetingen (cm)

Breedte: 100/180/200/220/240, Diepte: 62, Hoogte: 85, Zitdiepte: 45, Zithoogte: 49
Breedte hoekstuk: 62 x 62