Ultimo - eetkamerbank - Bree's New World
Ultimo 8211 Eetkamerbank
Fauteuil Legendary
Ultimo 8211 Eetkamerbank
Ultimo 8211 Eetkamerbank

Ultimo – eetkamerbank

Wanneer u op zoek bent naar een moderne eetkamer met bank en stoelen waar u lekker lang en comfortabel aan kunt tafelen en waarvan de eetkamerbank en -stoelen toch een luchtige, minimalistische uitstraling hebben, bekijk dan eens onze Ultimo eetkamerbank en eetkamerstoelen. De Ultimo is in vele breedtes uitvoerbaar en daardoor ook met verschillende eettafellengtes te combineren. Tegen de muur; in een nis;  gewoon in de vrije ruimte; deze chique eetkamerbank is overal in de eethoek te plaatsen. De gelijknamige eetkamerstoelen Ultimo en Ultimo Arm zijn er perfect mee te combineren. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

Wanneer u op zoek bent naar een moderne eetkamer met bank en stoelen waar u lekker lang en comfortabel aan kunt tafelen en waarvan de eetkamerbank en -stoelen toch een luchtige, minimalistische uitstraling hebben, bekijk dan eens onze Ultimo eetkamerbank en eetkamerstoelen. De Ultimo is in vele breedtes uitvoerbaar en daardoor ook met verschillende eettafellengtes te combineren. Tegen de muur; in een nis;  gewoon in de vrije ruimte; deze chique eetkamerbank is overal in de eethoek te plaatsen. De gelijknamige eetkamerstoelen Ultimo en Ultimo Arm zijn er perfect mee te combineren.

De verkoop van deze eetkamerbank verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder of stof

Onderstel

Slede, geëpoxeerd
Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart

Glijder / dop

Kunststofdop

Afmetingen (cm)

Breedte: 160/180/200/220/240, Diepte: 63, Hoogte: 87, Zitdiepte: 47, Zithoogte: 49