Eetkamerstoel Ace II-G - eetkamerstoel Ace II-G van Bree's New World industriële look.
Eetkamerstoel Ace Ii G
Eetkamerstoel Ace Ii G
Eetkamerstoel Ace II-G

De eetkamerstoel Ace II-G is een luchtige, moderne eetkamerstoel met industriële look. Het minimalistische sledeframe en de slanke kuip maken deze eetkamerstoel niet te zwaar, maar geven ondanks dat toch een prima zitcomfort. De Ace II-G is ook met armleuningen leverbaar als de Ace II-GA. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen
Productinformatie

De eetkamerstoel Ace II-G is een luchtige, moderne eetkamerstoel met industriële look. Het minimalistische sledeframe en de slanke kuip maken deze eetkamerstoel niet te zwaar, maar geven ondanks dat toch een prima zitcomfort. De Ace II-G is ook met armleuningen leverbaar als de Ace II-GA.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon
Specificaties
Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

Slede, RVS of zwart geëpoxeerd

Glijder / dop

Kunststofglijder of viltglijder

Afmetingen (cm)

Breedte: 48,5, Diepte: 58, Hoogte: 93, Zitdiepte: 43, Zithoogte: 48