Eetkamerstoel City arm - Bree's New World
Eetkamerstoel City Arm
Eetkamerstoel City Arm
Eetkamerstoel City Arm
Eetkamerstoel City Arm
Eetkamerstoel City arm

De eetkamerstoel City, een luchtige design stoel met industrieel karakter. Met een minimalistisch, metalen sledeframe dat als een functionele ondersteuning om de zachte zitdelen valt. De opbouw maakt eindeloos variëren in stof en leder niet alleen mogelijk, maar zelfs wenselijk. De City eetkamerstoel is zowel met als zonder armleuning leverbaar. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen
Productinformatie

De eetkamerstoel City, een luchtige design stoel met industrieel karakter. Met een minimalistisch, metalen sledeframe dat als een functionele ondersteuning om de zachte zitdelen valt. De opbouw maakt eindeloos variëren in stof en leder niet alleen mogelijk, maar zelfs wenselijk. De City eetkamerstoel is zowel met als zonder armleuning leverbaar.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon
Specificaties
Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

Slede, zwart geëpoxeerd

Glijder / dop

Kunststofglijder of viltglijder

Afmetingen (cm)

Breedte: 56, Diepte: 62, Hoogte: 87, Zitdiepte: 46, Zithoogte: 47
Hoogte armleuning: 69