Eetkamerstoel Kiq Arm 24 - Bree's New World
Kiqarm24 Eetkamerstoel Draaibaar Beig Breesnewworld Design Stoelen
Kiqarm24 Eetkamerstoel Monza Melange Ploeg Breesnewworld Draaibare Eetkamerstoel
Kiqarm24 Eetkamerstoel Beige Breesnewworld Eetkamerstoel Draaibaar
Kiqarm24 Draaibare Eetkamerstoel Beige Breesnewworld

Eetkamerstoel Kiq Arm 24

Op de IMM Keulen 2024 introduceerden we de draaibare eetkamerstoel Kiq Arm met een ander onderstel, vandaar de naam Kiq Arm 24. De tenen van dit draaionderstel komen samen op een hoger punt, waardoor deze Kiq 24 armstoel volgens de kenners nog net even wat meer dynamiek en uitstraling heeft. Net als het standaardonderstel van de Kiq Arm, kan het Kiq Arm 24 onderstel ook gecoat worden in antraciet, anodic brown, beige, wit en zwart. Welk onderstel nu het mooiste is bij de draaibare kuipstoel Kiq bepaalt u helemaal zelf. Het zitcomfort en de draaifunctie van deze comfortabele eetkamerfauteuil blijven identiek. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

Op de IMM Keulen 2024 introduceerden we de draaibare eetkamerstoel Kiq Arm met een ander onderstel, vandaar de naam Kiq Arm 24. De tenen van dit draaionderstel komen samen op een hoger punt, waardoor deze Kiq 24 armstoel volgens de kenners nog net even wat meer dynamiek en uitstraling heeft. Net als het standaardonderstel van de Kiq Arm, kan het Kiq Arm 24 onderstel ook gecoat worden in antraciet, anodic brown, beige, wit en zwart. Welk onderstel nu het mooiste is bij de draaibare kuipstoel Kiq bepaalt u helemaal zelf. Het zitcomfort en de draaifunctie van deze comfortabele eetkamerfauteuil blijven identiek.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

(Draaibare) poot, geëpoxeerd
Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart

Glijder / dop

Op viltdop of kunststofdop

Afmetingen (cm)

Breedte: 60, Diepte: 64, Hoogte: 89, Zitdiepte: 44, Zithoogte: 48
Hoogte armleuning: 66