Eetkamerstoel Linq - Bree's New World
Linq Eetkamerstoel Met Armleuning Draaibaar Breesnewworld Vergaderstoel
Linq Luxe Eetkamerfauteuil Draaibaar Breesnewworld Eetkamerstoel Draaibaar

Eetkamerstoel Linq

Op de IMM Cologne 2024 introduceerden wij onze nieuwe draaibare eetkamerstoel Linq die gezien zijn royale kuip gerust ook als eetkamerfauteuil mag worden aangeduid. De draaibare kuip is geconstrueerd uit een aparte zitting en rug die aan elkaar gekoppeld worden (vandaar 'Linq'). Zeker bij combistofferingen van stof en leer kan hiermee een chique contrast worden gecreëerd en biedt klanten daarnaast de mogelijkheid om hun fantasie de vrije loop te laten. De vijf verschillende kleuren waarin het onderstel uitvoerbaar, te weten antraciet, anodic brown, beige, wit en zwart, maken het kiezen nog persoonlijker. Namens Bree's New World zeggen wij: 'Verras ons maar met een gedurfde 'Linq-combi' en wie weet zetten wij hem dan vervolgens wel zo neer in onze eigen showroom'. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

Op de IMM Cologne 2024 introduceerden wij onze nieuwe draaibare eetkamerstoel Linq die gezien zijn royale kuip gerust ook als eetkamerfauteuil mag worden aangeduid. De draaibare kuip is geconstrueerd uit een aparte zitting en rug die aan elkaar gekoppeld worden (vandaar 'Linq'). Zeker bij combistofferingen van stof en leer kan hiermee een chique contrast worden gecreëerd en biedt klanten daarnaast de mogelijkheid om hun fantasie de vrije loop te laten. De vijf verschillende kleuren waarin het onderstel uitvoerbaar, te weten antraciet, anodic brown, beige, wit en zwart, maken het kiezen nog persoonlijker. Namens Bree's New World zeggen wij: 'Verras ons maar met een gedurfde 'Linq-combi' en wie weet zetten wij hem dan vervolgens wel zo neer in onze eigen showroom'.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

(Draaibare) poot, geëpoxeerd
Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart

Glijder / dop

Op viltdop of kunststofdop

Afmetingen (cm)

Breedte: , Diepte: , Hoogte: , Zitdiepte: , Zithoogte:
Hoogte armleuning: