Eetkamerstoel Quattro Arm slede - Bree's New World
Eetkamerstoel Quattro Arm Slede
Thor Eettafel Deens Ovaal Quattro Eetkamerstoelen Met Armleuning Stof Rood
Thor Eettafel Deens Ovaal Hpl Marmerlook
Eetkamerstoel Quattro Arm Slede
Eetkamerstoel Quattro Arm Slede

Eetkamerstoel Quattro Arm slede

Het design van de eetkamerstoel Quattro kenmerkt zich door de sterke, grafische lijn van de achterpoot. Die springt als een roofdier naar voren en vormt ook een onderdeel van de rug. Het comfort van deze eetkamerstoel ontstaat voor een belangrijk deel door de vorm van de rug, die de ronding van je rug omvat en ondersteunt. Zo wordt de sterke vorm ook onderdeel van de functie van de stoel. Bij de armstoel Quattro wordt een elegant detail gecreëerd doordat de vloeiende vorm van de achterkant van de armleuning op elegante wijze parallel loopt aan de zijkant van de rug. De eetkamerstoel Quattro is in de uitvoering met armleuningen ook leverbaar op poot. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

Het design van de eetkamerstoel Quattro kenmerkt zich door de sterke, grafische lijn van de achterpoot. Die springt als een roofdier naar voren en vormt ook een onderdeel van de rug. Het comfort van deze eetkamerstoel ontstaat voor een belangrijk deel door de vorm van de rug, die de ronding van je rug omvat en ondersteunt. Zo wordt de sterke vorm ook onderdeel van de functie van de stoel. Bij de armstoel Quattro wordt een elegant detail gecreëerd doordat de vloeiende vorm van de achterkant van de armleuning op elegante wijze parallel loopt aan de zijkant van de rug. De eetkamerstoel Quattro is in de uitvoering met armleuningen ook leverbaar op poot.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder of stof

Onderstel

Poot of slede, geëpoxeerd
Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart

Glijder / wiel / dop

Kunststofdop of viltdop (bij pootframe) , kunststofglijder of viltglijder (bij sledeframe)

Afmetingen (cm)

Breedte: 58 cm, Diepte: 58,5 cm, Hoogte: 87 cm, Zitdiepte: 42 cm, Zithoogte: 49 cm