Eetkamerstoel Fly arm - wiel - Bree's New World
Eetkamerstoel Fly Arm 8211 Wiel
Eetkamerstoel Fly Arm 8211 Wiel
Cloudy Eettafel Hpl Ker Fly Eetkamerstoelen Op Wieltjes Scaled
Eetkamerstoel Fly Arm 8211 Wiel
Eetkamerstoel Fly Arm 8211 Wiel
Eetkamerstoel Fly Arm 8211 Wiel
Eetkamerstoel Fly Arm
Eetkamerstoel Fly Arm 8211 Wiel
Eetkamerstoel Fly Arm 8211 Wiel
Eetkamerstoel Fly Arm 8211 Wiel
Eetkamerstoel Fly Arm 8211 Wiel
Cloudy Eetkamertafel Ovaal Hpl Ker Eetkamerstoelen Fly Met Armleuning Scaled
+5
Eetkamerstoel Fly arm – wiel

Het design van de eetkamerstoel Fly kenmerkt zich door de sterke, grafische lijn van de achterpoot. Die springt als een roofdier naar voren en vormt ook een onderdeel van de rug. Het comfort van deze eetkamerstoel ontstaat voor een belangrijk deel door de vorm van de rug, die de ronding van je rug omvat en ondersteunt. Zo wordt de sterke vorm ook onderdeel van de functie van de stoel. Bij de armstoel Fly wordt een elegant detail gecreëerd doordat de vloeiende vorm van de achterkant van de armleuning op elegante wijze parallel loopt aan de zijkant van de rug. De eetkamerstoel Fly is in de uitvoering met armleuningen ook leverbaar op dop. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen
Productinformatie

Het design van de eetkamerstoel Fly kenmerkt zich door de sterke, grafische lijn van de achterpoot. Die springt als een roofdier naar voren en vormt ook een onderdeel van de rug. Het comfort van deze eetkamerstoel ontstaat voor een belangrijk deel door de vorm van de rug, die de ronding van je rug omvat en ondersteunt. Zo wordt de sterke vorm ook onderdeel van de functie van de stoel. Bij de armstoel Fly wordt een elegant detail gecreëerd doordat de vloeiende vorm van de achterkant van de armleuning op elegante wijze parallel loopt aan de zijkant van de rug. De eetkamerstoel Fly is in de uitvoering met armleuningen ook leverbaar op dop.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon
Specificaties
Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

Poot, RVS of zwart geëpoxeerd

Glijder / dop / wiel

Parketwielen

Afmetingen (cm)

Breedte: 56, Diepte: 59, Hoogte: 89, Zitdiepte: 47, Zithoogte: 49
Hoogte armleuning: 68