Eetkamerstoel Gaucho II - RVS poot - Bree's New World
Eetkamerstoel Gaucho Ii 8211 Rvs Poot
Eetkamerstoel Gaucho I 8211 Rvs Poot
Eetkamerstoel Gaucho I 8211 Rvs Poot

Eetkamerstoel Gaucho II – RVS poot

De Gaucho: een comfortabele eetkamerstoel met armleuning die opvalt door zijn strakke belijning, welke bij de armleuningen nog extra geaccentueerd kan worden door het frame hier zichtbaar aan de buitenkant van de stoffering te laten (Gaucho I). Eetkamerstoel Gaucho II kent een dichte stoffering bij de armleuningen. Voor wie comfort associeert met beweeglijkheid, is de eetkamerstoel Gaucho er ook op prettig rollende parketwieltjes. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

De Gaucho: een comfortabele eetkamerstoel met armleuning die opvalt door zijn strakke belijning, welke bij de armleuningen nog extra geaccentueerd kan worden door het frame hier zichtbaar aan de buitenkant van de stoffering te laten (Gaucho I). Eetkamerstoel Gaucho II kent een dichte stoffering bij de armleuningen. Voor wie comfort associeert met beweeglijkheid, is de eetkamerstoel Gaucho er ook op prettig rollende parketwieltjes.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder of stof

Onderstel

Poot, RVS of geëpoxeerd
Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart

Glijder / dop

Kunststofdop of viltdop

Afmetingen (cm)

Breedte: 56, Diepte: 57, Hoogte: 85, Zitdiepte: 43, Zithoogte: 47
Hoogte armleuning: 67