Eetkamerstoel Invito - slede - Bree's New World
Eetkamerstoel Invito 8211 Slede
Eetkamerstoel Invito 8211 Slede

Eetkamerstoel Invito – slede

Uitnodigend en comfortabel zijn de woorden die passen bij het ontwerp van de armstoel Invito. De goed gevulde zitting zorgt in combinatie met de ergonomisch gevormde rug voor een heerlijke, actieve zit waarin je avonden lang kunt klaverjassen. De eetkamerstoel Invito is leverbaar op dopwieltjes, sledeframe of freischwinger frame. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

Uitnodigend en comfortabel zijn de woorden die passen bij het ontwerp van de armstoel Invito. De goed gevulde zitting zorgt in combinatie met de ergonomisch gevormde rug voor een heerlijke, actieve zit waarin je avonden lang kunt klaverjassen. De eetkamerstoel Invito is leverbaar op dopwieltjes, sledeframe of freischwinger frame.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder of stof

Onderstel

Slede, RVS of geëpoxeerd
Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart

Glijder / dop

Kunststofglijder of viltglijder

Afmetingen (cm)

Breedte: 58, Diepte: 60, Hoogte: 86, Zitdiepte: 47, Zithoogte: 47,5
Hoogte armleuning: 67,5