Eetkamerstoel Panache Arm - Bree's New World
Twinny Salontafels 8211 Massief Hout
Eetkamerstoel Panache Arm
Eetkamerstoel Panache Arm
Eetkamerstoel Panache Arm
Twinny Salontafels 8211 Massief Hout
Eetkamerstoel Panache Arm
Panache Arm Eetkamerstoel Draaibaar Leer Cognac Stof Blauw Scaled
Eetkamerstoel Panache Arm
Eetkamerstoel Panache Arm
Solution 8211 Eetkamerbank
Solution 8211 Eetkamerbank
+4

Eetkamerstoel Panache Arm

Het ontwerpproces van de eetkamerstoel Panache Arm begon met de gedachte: Op wat voor soort eetkamerstoel zou ik een hele avond willen zitten? En wat betekent dat dan voor het comfort, de verhoudingen en het schuim in zitting en rug van zo'n eetkamerstoel? En moeten we dan nog functies aan de stoel toevoegen? Het resultaat beschrijft ontwerper Hans Daalder het liefst als een luxe eetkamerfauteuil, waarbij de optionele draaifunctie de flexibiliteit en het comfort nog verder vergroot. Met de Panache Arm mag het natafelen nog lang duren! Eetkamerfauteuil Panache Arm is zowel met als zonder armleuning uit te voeren. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

Het ontwerpproces van de eetkamerstoel Panache Arm begon met de gedachte: Op wat voor soort eetkamerstoel zou ik een hele avond willen zitten? En wat betekent dat dan voor het comfort, de verhoudingen en het schuim in zitting en rug van zo'n eetkamerstoel? En moeten we dan nog functies aan de stoel toevoegen? Het resultaat beschrijft ontwerper Hans Daalder het liefst als een luxe eetkamerfauteuil, waarbij de optionele draaifunctie de flexibiliteit en het comfort nog verder vergroot. Met de Panache Arm mag het natafelen nog lang duren! Eetkamerfauteuil Panache Arm is zowel met als zonder armleuning uit te voeren.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

(Draaibare) poot, geëpoxeerd
Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart

Glijder / dop

Kunststofdop of viltdop

Afmetingen (cm)

Breedte: 59, Diepte: 62,5, Hoogte: 88, Zitdiepte: 45, Zithoogte: 49
Hoogte armleuning: 67