Eetkamerstoel Spin F - Bree's New World
Eetkamerstoel Spin F
Eetkamerstoel Spin F
Eetkamerstoel Spin F
Eetkamerstoel Spin F
Eetkamerstoel Spin F
Eetkamerstoel Spin F
Eetkamerstoel Spin F

Eetkamerstoel Spin F

De Spin F eetkamerstoel moet het niet van zijn naam hebben, maar vooral van zijn vrolijke uiterlijk. Zeker wanneer deze lichte eetkamerstoel op houten pootjes gecombineerd wordt in meerdere kleuren leder of stof, wordt hij al snel één van de smaakmakers binnen uw interieur. Ook een stof-leder-combinatie is uitermate geschikt voor de Spin F, bijvoorbeeld met de zitting in leder en de rug in verschillende, felle kleuren stof. De Spin F is ook leverbaar met armleuningen als de Spin FA. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

De Spin F eetkamerstoel moet het niet van zijn naam hebben, maar vooral van zijn vrolijke uiterlijk. Zeker wanneer deze lichte eetkamerstoel op houten pootjes gecombineerd wordt in meerdere kleuren leder of stof, wordt hij al snel één van de smaakmakers binnen uw interieur. Ook een stof-leder-combinatie is uitermate geschikt voor de Spin F, bijvoorbeeld met de zitting in leder en de rug in verschillende, felle kleuren stof. De Spin F is ook leverbaar met armleuningen als de Spin FA.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

Poot, eiken- of notenhouten bokje

Houtkleuren

Kleuren eiken: basalt, grijs, naturel, wit of zwart. Kleuren noten: naturel

Glijder / dop

Zonder dop of viltdop

Afmetingen (cm)

Breedte: 45, Diepte: 59, Hoogte: 91, Zitdiepte: 43, Zithoogte: 49