Eetkamerstoel Spin R - Bree's New World
Eetkamerstoel Spin R
Eetkamerstoel Spin R
Eetkamerstoel Spin R
Eetkamerstoel Spin R
Eetkamerstoel Spin R
Eetkamerstoel Spin R
Eetkamerstoel Spin R
Eetkamerstoel Spin R
Eetkamerstoel Spin R
Eetkamerstoel Spin R
Eetkamerstoel Spin R
+4

Eetkamerstoel Spin R

De eetkamerstoel Spin R valt op door de elegante rondingen die perfect matchen bij het eivormige blad van de eettafel Steely. De combinatie Spin R en Steely is uitermate geschikt voor diegenen die de eethoek graag een beetje compact willen houden, maar toch lekker modern en opvallend. De Spin R eetkamerstoel 'knalt' er helemaal uit wanneer hij gestoffeerd wordt in een gedurfde, contrasterende stof-leder-combinatie. Daarnaast laat dit lichte, compacte stoeltje zich er graag in meerdere kleuren aan de eettafel posteren. Met metalen onderstel heet deze stoel Rikki. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

De eetkamerstoel Spin R valt op door de elegante rondingen die perfect matchen bij het eivormige blad van de eettafel Steely. De combinatie Spin R en Steely is uitermate geschikt voor diegenen die de eethoek graag een beetje compact willen houden, maar toch lekker modern en opvallend. De Spin R eetkamerstoel 'knalt' er helemaal uit wanneer hij gestoffeerd wordt in een gedurfde, contrasterende stof-leder-combinatie. Daarnaast laat dit lichte, compacte stoeltje zich er graag in meerdere kleuren aan de eettafel posteren. Met metalen onderstel heet deze stoel Rikki.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

 

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof.

Onderstel

Poot, eiken- of notenhouten bokje.

Houtkleuren

Kleuren eiken: basalt, grijs, naturel, wit of zwart. Kleuren noten: naturel

Glijder / dop

Zonder dop of viltdop

Afmetingen (cm)

Breedte: 48, Diepte: 55, Hoogte: 85, Zitdiepte: 41,5, Zithoogte: 48,5