Eetkamerstoel Tulipan arm - Bree's New World
Eetkamerstoel Tulipan Arm
Eetkamerstoel Tulipan Arm
Eetkamerstoel Tulipan Arm
Eetkamerstoel Tulipan Arm
Eetkamerstoel Tulipan Arm

Eetkamerstoel Tulipan arm

De naam zegt het al: deze 'Tulp' volgt en ondersteunt je lichaam perfect met z’n vloeiende lijnen. De eetkamerstoel Tulipan Arm biedt een comfortniveau dat je van zo’n minimalistische stoel niet zou verwachten. Zo zit je perfect en houd je je eetkamerset tóch luchtig. Een aanrader is het om de rugleuning van de Tulipan in een fleurige, contrasterende kleur te kiezen ten opzichte van de zitting. Zo heeft u met de Tulipan eetkamerstoelen altijd bloemen in huis! De Tulipan Arm is ook leverbaar zonder armleuningen als de Tulipan. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

De naam zegt het al: deze 'Tulp' volgt en ondersteunt je lichaam perfect met z’n vloeiende lijnen. De eetkamerstoel Tulipan Arm biedt een comfortniveau dat je van zo’n minimalistische stoel niet zou verwachten. Zo zit je perfect en houd je je eetkamerset tóch luchtig. Een aanrader is het om de rugleuning van de Tulipan in een fleurige, contrasterende kleur te kiezen ten opzichte van de zitting. Zo heeft u met de Tulipan eetkamerstoelen altijd bloemen in huis! De Tulipan Arm is ook leverbaar zonder armleuningen als de Tulipan.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

Slede, geëpoxeerd
Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart

Glijder / dop

Kunststofglijder of viltglijder

Afmetingen (cm)

Breedte: 48,5, Diepte: 62, Hoogte: 85,5, Zitdiepte: 46, Zithoogte: 47
Hoogte armleuning: 69