Freya - eettafel Deens ovaal - Bree's New World
Eettafel Deens Ovaal Hpl Marmerlook Freya Breesnewworld
Kiq Arm Eetkamerstoelen Stof Beige Freya Eettafel Deens Ovaal Massief Eiken
Freya Eettafel Deens Ovaal Eiken Donkerbruin
Fauteuil Legendary
Fauteuil Legendary
Fauteuil Legendary
Twinny Salontafels 8211 Hpl Thunder
Twinny Salontafels 8211 Hpl Thunder
Fauteuil Legendary
Freya 8211 Eettafel Deens Ovaal
Eetkamerstoel Kiq Arm
+4

Freya – eettafel Deens ovaal

De Deens ovale eettafel Freya is een slanke design tafel voor de moderne eetkamer. Het Deens ovale tafelblad heeft chique afgeronde zijkanten welke in combinatie met het lichte, zwart metalen onderstel een ruimtelijke uitstraling geeft aan uw eetkamer. Over ruimte gesproken, het tafelblad van de Freya is in vele materialen leverbaar tot een lengte van 297 cm, wat deze eettafel ook voor grote ruimtes zeer geschikt maakt. Dus kan de eethoek in uw huiskamer wel wat opvulling gebruiken, dan zweeft de Freya er graag naar binnen. Naast de eetkamer, is de Freya ook goed inzetbaar binnen de projectinrichting. Dus mag uw vergaderruimte of conferentiezaal wel een strakke design tafel met stoelen gebruiken, bekijk dan gerust de mogelijkheden van de Freya. Een fijne vergaderstoel om erbij aan te schuiven is onder andere de draaibare eetkamerstoel Kiq met armleuning. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

De Deens ovale eettafel Freya is een slanke design tafel voor de moderne eetkamer. Het Deens ovale tafelblad heeft chique afgeronde zijkanten welke in combinatie met het lichte, zwart metalen onderstel een ruimtelijke uitstraling geeft aan uw eetkamer. Over ruimte gesproken, het tafelblad van de Freya is in vele materialen leverbaar tot een lengte van 297 cm, wat deze eettafel ook voor grote ruimtes zeer geschikt maakt. Dus kan de eethoek in uw huiskamer wel wat opvulling gebruiken, dan zweeft de Freya er graag naar binnen. Naast de eetkamer, is de Freya ook goed inzetbaar binnen de projectinrichting. Dus mag uw vergaderruimte of conferentiezaal wel een strakke design tafel met stoelen gebruiken, bekijk dan gerust de mogelijkheden van de Freya. Een fijne vergaderstoel om erbij aan te schuiven is onder andere de draaibare eetkamerstoel Kiq met armleuning.

De verkoop van deze eetkamertafel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

 

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Onderstel

Frame: geëpoxeerd
Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart

Materialen tafelblad

Ceramistone (3mm) op MDF (28mm), FenixNTM (27mm), HPL (27mm), houtfineer (27mm) of massief hout (30mm)

Kleuren Ceramistone

Basalt back, basalt grey, calatorao, cement, iron corten, iron grey, iron moss, noir desir of white

Kleuren FenixNTM

Antraciet 0724, cacao 0749, grijs 0725, taupe 0718, wit 0029 of zwart 0720

Kleuren HPL

Plastica agaat grijs 0027 GA, Plastica alu grijs 0026 GA, Plastica brons 0794 GA,
Arpa Kér pulpis dark 3446, Arpa Kér pulpis light 3447 of Arpa porfido nero 3329

Kleuren houtfineer

Eiken of noten

Kleuren massief hout

Eiken beits: basalt, grijs, naturel, moeras of white finish. Eiken olie: grijs, naturel of wit. Eiken lak: naturel. Rustiek eiken olie: naturel. Noten olie: naturel. Noten lak: naturel.

Afmetingen (cm)

Lengte: 180/200, Breedte: 90/100
Lengte: 220/240/260/279, Breedte: 110/120
Lengte: 297, Breedte: 128
Hoogte: 75, Hoogte onder blad: 72