Simson - tonvormige eettafel - Bree's New World
Solution 8211 Eetkamerbank
Simson 8211 Tonvormige Eettafel
Simson 8211 Tonvormige Eettafel
Simson 8211 Tonvormige Eettafel
Solution 8211 Eetkamerbank

Simson – tonvormige eettafel

Zoals de naam al doet vermoeden, is de eettafel Simson er eentje met een stoere, krachtige uitstraling. De zware poten met de drie spijlen en het drie centimeter dikke massief eiken- of notenhouten blad maken het een robuuste, industriële eettafel. Simson combineert erg goed met een eetkamerbank, dankzij de afwezigheid van poten op de hoeken. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

Zoals de naam al doet vermoeden, is de eettafel Simson er eentje met een stoere, krachtige uitstraling. De zware poten met de drie spijlen en het drie centimeter dikke massief eiken- of notenhouten blad maken het een robuuste, industriële eettafel. Simson combineert erg goed met een eetkamerbank, dankzij de afwezigheid van poten op de hoeken.

De verkoop van deze eetkamertafel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Onderstel

Poot: zwart geëpoxeerd

Materialen tafelblad

Massief hout (30mm)

Kleuren massief hout

Eiken beits: basalt, naturel, moeras of white finish. Eiken olie: grijs, naturel of wit. Eiken lak: naturel. Rustiek eiken olie: naturel. Noten olie: naturel. Noten lak: naturel.

Afmetingen (cm)

Lengte: 140/160/180/190/200/210/220/240, Breedte: 98 (bij lengte 200cm), Hoogte: 75, Hoogte onder blad: 71