Steely XL - eettafel organisch - Bree's New World
Fauteuil Legendary
Fauteuil Legendary

Steely XL – eettafel organisch

Onze populaire organische eettafel Steely is al de nodige jaren één van de smaakmakers binnen onze collectie eetkamertafels. Nu kregen we echter ook regelmatig de vraag of de eettafel Steely ook niet in een wat grotere uitvoering geleverd kon worden. Zodoende werd de Steely XL geboren, oftewel de Steely met een forsere  voetplaat en groter tafelblad. Het eivormige blad heeft exact dezelfde vorm als de gewone Steely, maar is met afmetingen van 168,5 bij 150 cm een flink stuk groter, waardoor je er met 7 personen comfortabel aan kunt eten. Naast de eivorm is de Steely XL ook leverbaar als ronde eettafel met bladen van 150 en 155 cm rond. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

Onze populaire organische eettafel Steely is al de nodige jaren één van de smaakmakers binnen onze collectie eetkamertafels. Nu kregen we echter ook regelmatig de vraag of de eettafel Steely ook niet in een wat grotere uitvoering geleverd kon worden. Zodoende werd de Steely XL geboren, oftewel de Steely met een forsere  voetplaat en groter tafelblad. Het eivormige blad heeft exact dezelfde vorm als de gewone Steely, maar is met afmetingen van 168,5 bij 150 cm een flink stuk groter, waardoor je er met 7 personen comfortabel aan kunt eten. Naast de eivorm is de Steely XL ook leverbaar als ronde eettafel met bladen van 150 en 155 cm rond.

De verkoop van deze eetkamertafel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Onderstel

Cilinderzuil: eiken of noten. Ronde voetplaat: RVS of zwart geëpoxeerd.

Kleuren cilinderzuil

Eiken: basalt, grijs, naturel, moeras, white finish of zwart. Noten: naturel

Materialen tafelblad

Desktop (30mm), FenixNTM (27mm), HPL (27mm) of massief hout (30mm)

Kleuren FenixNTM

Antraciet 0724, cacao 0749, grijs 0725, taupe 0718, wit 0029 of zwart 0720

Kleuren Desktop

Charcoal of mushroom

Kleuren HPL

Plastica agaat grijs 0027 GA, Plastica alu grijs 0026 GA, Plastica brons 0794 GA
of Arpa porfido nero 3329

Kleuren massief hout

Eiken beits: basalt, naturel, moeras of white finish. Eiken olie: grijs, naturel of wit. Eiken lak: naturel. Rustiek eiken olie: naturel. Noten olie: naturel. Noten lak: naturel.

Afmetingen (cm)

Lengte: Ø150/Ø155/168,5, Breedte: 150, Hoogte: 75 of 74,2 (massief hout)
Hoogte onder blad: 72