Fauteuil Layla - Bree's New World
Layla Luxe Draaifauteuil Woonkamer Breesnewworld Design Fauteuil
Layla Design Fauteuil Met Oren Breesnewworld Draaifauteuil
Layla Relaxstoel Woonkamer Breesnewworld Draaifauteuil Modern

Fauteuil Layla

De Layla, een luxe draaifauteuil met hoge rugleuning die erom vraagt om naar achter te kunnen worden gekanteld, dus die functie hebben we dan ook toegevoegd om er een relaxstoel van te maken waar je eens even lekker in onderuit kunt zakken. Het ranke, organische design van de kuip en de subtiele 4-teens draaivoet maken de Layla een aandachtstrekker in de moderne woonkamer, al maken de vele stof en leeropties dat Layla zich ook prima leent voor menig ander interieurtype. Doet u graag wel eens een dutje in uw relaxfauteuil? Ook dat kan in de Layla dankzij het bijpassende voetenbankje. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

De Layla, een luxe draaifauteuil met hoge rugleuning die erom vraagt om naar achter te kunnen worden gekanteld, dus die functie hebben we dan ook toegevoegd om er een relaxstoel van te maken waar je eens even lekker in onderuit kunt zakken. Het ranke, organische design van de kuip en de subtiele 4-teens draaivoet maken de Layla een aandachtstrekker in de moderne woonkamer, al maken de vele stof en leeropties dat Layla zich ook prima leent voor menig ander interieurtype. Doet u graag wel eens een dutje in uw relaxfauteuil? Ook dat kan in de Layla dankzij het bijpassende voetenbankje.

De verkoop van deze fauteuil verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

Draaivoet: 4-teens, geëpoxeerd.
Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart
Optioneel: kantelmechaniek

Glijder / dop

Kunststofdop

Afmetingen (cm)

Breedte: , Diepte: , Hoogte: , Zitdiepte: , Zithoogte:
Armleuning: (hoogte)