FenixNTM®

Fenix NTM® is een super innovatief nanotech materiaal, ontwikkeld door Arpa Industriale, dat geschikt is voor allerlei interieurtoepassingen. Het unieke karakter van FenixNTM® zit hem in de toplaag, welke wordt gecreëerd met behulp van nanotechnologie en bestaat uit de nieuwste generatie acrylharsen, welke gehard en gefixeerd worden middels het zogenaamde Electron Beam Curing process. Het hypermoderne productieproces geeft FenixNTM® enkele unieke eigenschappen, waaronder lage licht reflectiviteit, een geweldig zachte ‘touch’ en een extreem mat oppervlak waarop vingerafdrukken niet zichtbaar zijn. Maar de meest voordelige eigenschap van FenixNTM® is toch wel dat kleine, oppervlakkige krassen, keer-op-keer thermisch hersteld kunnen worden.

Schoonmaak:

Fenix NTM® is zeer hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Het heeft antistatische eigenschappen waardoor het geen stof aantrekt. Dagelijks schoonmaken met een warme, vochtige doek is voldoende. Indien nodig, kan een mild schoonmaakmiddel worden gebruikt. Bijna alle huishoudelijke schoonmaakmiddelen kunnen gebruikt worden.

Onderhoud:

In principe is er geen speciaal, periodiek onderhoud nodig. Eén van de meest innovatieve karakteristieken van Fenix NTM® betreft het vermogen om oppervlakkige krasjes keer op keer thermisch te laten herstellen. Een andere methode om dit te bewerkstelligen is de wonderspons.    

Voor uitgebreide schoonmaak- en onderhoudsinstructies, zie de website van Fenix NTM®: http://www.fenixntm.com/en/maintenance

Bree's New World
Kotterstraat 8
3133 KW Vlaardingen
T: +31 (0)10 248 9006
M: info@breesnewworld.nl
Privacy policy

2019 © Bree's New World - Alle rechten voorbehouden
Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Realisatie: Koole Media Service