Bank Gaucho - Bree's New World
+7
Bank Gaucho

In navolging van de eetkamerstoel en fauteuil Gaucho, werd op de IMM Keulen 2019 ook de Gaucho zitbank geïntroduceerd, waarmee de 'Gaucho familie' compleet is. Net als de fauteuil Gaucho heeft deze bank een stoere, ambachtelijke uitstraling dankzij de dikke vulling met kussens en de ietwat losse stoffering. Uitgevoerd in leder heeft de Gaucho een warme, industriële uitstraling, waar hij in stof meer de moderne kant op gaat. De Gaucho bank is leverbaar als 2-zitsbank en 3-zitsbank. Lees meer

Productinformatie

In navolging van de eetkamerstoel en fauteuil Gaucho, werd op de IMM Keulen 2019 ook de Gaucho zitbank geïntroduceerd, waarmee de 'Gaucho familie' compleet is. Net als de fauteuil Gaucho heeft deze bank een stoere, ambachtelijke uitstraling dankzij de dikke vulling met kussens en de ietwat losse stoffering. Uitgevoerd in leder heeft de Gaucho een warme, industriële uitstraling, waar hij in stof meer de moderne kant op gaat. De Gaucho bank is leverbaar als 2-zitsbank en 3-zitsbank.

De verkoop van deze bank verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon
Specificaties
Stoffering

Leder of stof

Onderstel

Poot, RVS of zwart geëpoxeerd

Glijder / dop

Kunststofdop

Afmetingen (cm)

Breedte: 160/200, Diepte: 86, Hoogte: 85, Zitdiepte: 56, Zithoogte: 47
Hoogte armleuning: 65