Fauteuil Gaucho - Bree's New World
Fauteuil Gaucho
Fauteuil Gaucho
Fauteuil Legendary
Fauteuil Gaucho
Fauteuil Gaucho
Fauteuil Gaucho
Fauteuil Gaucho
Fauteuil Gaucho
Fauteuil Gaucho
+2

Fauteuil Gaucho

De Gaucho: een uitnodigende, ruimtelijk ogende fauteuil met ambachtelijk uitstraling. De soepele, ruim gevulde stoffering geeft deze fauteuil een uitnodigende aanblik die maakt dat je maar wat graag in de Gaucho wil ‘neerploffen’. Om het zitcomfort en relaxgevoel compleet te maken is er ook een hocker verkrijgbaar bij deze fauteuil.

Als leren fauteuil past de Gaucho vooral erg goed binnen de industriële woonkamer. Daarnaast is hij voor liefhebbers van een retro interieur ook erg in trek in velours stof.

De fauteuil Gaucho is ook leverbaar op een vierteens draaivoet.

  Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

De Gaucho: een uitnodigende, ruimtelijk ogende fauteuil met ambachtelijk uitstraling. De soepele, ruim gevulde stoffering geeft deze fauteuil een uitnodigende aanblik die maakt dat je maar wat graag in de Gaucho fauteuil wil ‘neerploffen’. Om het zitcomfort en relaxgevoel compleet te maken is er ook een hocker verkrijgbaar bij deze fauteuil.

Als leren fauteuil past de Gaucho vooral erg goed binnen de industriële woonkamer. Daarnaast is hij voor liefhebbers van een retro interieur ook erg in trek in velours stof. De fauteuil Gaucho is ook leverbaar op een vierteens draaivoet.

De verkoop van deze fauteuil verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder of stof

Onderstel

Poot, RVS of geëpoxeerd
Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart

Glijder / dop

Kunststofdop

Afmetingen (cm)

Breedte: 80, Diepte: 80, Hoogte: 87, Zitdiepte: 49, Zithoogte: 45
Hoogte armleuning: 63