Fauteuil Gaucho D - Bree's New World
Fauteuil Gaucho D
Draaifauteuil Velvet Geel Fauteuil Velours Gaucho Breesnewworld Scaled
Fauteuil Gaucho D
Fauteuil Gaucho D
Fauteuil Gaucho D
Gaucho Bank Fauteuil Twinny Salontafels Banktafel Scaled
Gaucho Bank 2 Zits 3 Zits Twinny Xl Salontafel Twinny Top Salontafels Gaucho Fauteuil Scaled

Fauteuil Gaucho D

De Gaucho D: een uitnodigende, ruimtelijk ogende draaifauteuil met ambachtelijk uitstraling. De soepele, ruim gevulde stoffering geeft deze fauteuil een uitnodigende aanblik die maakt dat je maar wat graag in de Gaucho fauteuil wil ‘neerploffen’. Om het zitcomfort en relaxgevoel compleet te maken is er ook een hocker verkrijgbaar bij deze draaifauteuil.

Als leren fauteuil past de Gaucho D vooral erg goed binnen de industriële woonkamer. Daarnaast is hij voor liefhebbers van een retro interieur ook erg in trek in velours stof. De Gaucho D is ook leverbaar op vaste pootjes als Gaucho. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

De Gaucho D: een uitnodigende, ruimtelijk ogende draaifauteuil met ambachtelijk uitstraling. De soepele, ruim gevulde stoffering geeft deze fauteuil een uitnodigende aanblik die maakt dat je maar wat graag in de Gaucho D wil ‘neerploffen’. Om het zitcomfort en relaxgevoel compleet te maken is er ook een hocker verkrijgbaar bij deze draaifauteuil.

Als leren fauteuil past de Gaucho D vooral erg goed binnen de industriële woonkamer. Daarnaast is hij voor liefhebbers van een retro interieur ook erg in trek in velours stof. De Gaucho D is ook leverbaar op vaste pootjes als Gaucho.

De verkoop van deze fauteuil verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder of stof

Onderstel

Draaivoet: 4-teens, geëpoxeerd
Epoxykleuren: anodic brown, antraciet, beige, wit of zwart

Glijder / dop

Viltglijder

Afmetingen (cm)

Breedte: 80, Diepte: 80, Hoogte: 87, Zitdiepte: 49, Zithoogte: 45
Hoogte armleuning: 63