Tafel bij bank Archieven - Bree's New World

Het kiezen van de juiste tafel bij bank

Bij het kiezen van een tafel bij uw bank is het belangrijk om een balans te vinden tussen stijl en functionaliteit. Hieronder hebben we opgesomd welke factoren invloed kunnen hebben bij het kiezen van de juiste tafel bij uw bank.

Stijlvolle uitstraling

Begin met het overwegen van de stijl van uw interieur. Gaat uw voorkeur uit naar een moderne, minimalistische uitstraling, of geeft u de voorkeur aan een meer traditionele, klassieke look? Kies een tafel bij uw bank die goed aansluit bij de bestaande inrichting en algehele sfeer.

Grootte en vorm

Houd rekening met de beschikbare ruimte en de functie van de tafel bij het kiezen van de grootte en vorm. Een ruime tafel bij uw bank kan het middelpunt van uw zithoek worden, terwijl een slankere variant beter past in een compacte ruimte. Overweeg daarnaast ook de vorm: rond, organisch of rechthoekig.

Functionaliteit

Naast stijl is functionaliteit een belangrijke overweging bij het kiezen van een tafel bij uw bank. Denk na over hoe u de tafel bij uw bank gaat gebruiken - zal het voornamelijk dienen als een plek om drankjes neer te zetten, of heeft u extra opbergruimte nodig voor tijdschriften, afstandsbedieningen of andere benodigdheden? Kies een tafel bij uw bank met de juiste functionaliteit om aan uw behoeften te voldoen

Budget overwegingen

Ten slotte is het belangrijk om uw budget in gedachten te houden bij het selecteren van een tafel bij de bank. Gelukkig zijn er bij Bree’s New World opties beschikbaar in verschillende prijsklassen. Hierdoor kunt u zeker een tafel bij uw bank vinden die past bij uw financiële mogelijkheden zonder concessies te doen aan stijl of kwaliteit.

Tafel bij bank van Bree's New World

Met vakmanschap en aandacht voor detail bieden de tafels bij banken van Bree's New World een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit. Denk hierbij aan Twinny, Cloudy en Choq. Speelse vormen, minimalistische frames en moderne, duurzame materialen geven deze salontafelsets vele toepassingsmogelijkheden. Lees hieronder meer over onze tafels bij banken.

Tafel bij bank collectie Twinny

Industrieel en warm; retro en vintage; strak en modern; landelijk en Scandinavisch; in bijna elk type woonkamer voelen de vrolijke Twinny's zich wel thuis. De aanzienlijke keuze aan materialen waarin de tafelbladen van de Twinny's te combineren zijn, geven u als klant alle ruimte om ze optimaal aan te laten sluiten bij de rest van uw interieur.

De salontafels Twinny hebben net als de eetkamertafel Steely een organisch, volledig asymmetrisch blad en laten zich dan ook erg goed combineren met deze design eettafel. De Twinny's zijn naast als set, ook als losse salontafel leverbaar.

Tafel bij bank collectie Cloudy

De set salontafels Cloudy is een speelse toevoeging aan het grote aanbod organische modellen die de Bree's New World collectie rijk is. Denkt u in termen van interieur niet al te rechtlijnig of bent u zo nu en dan een tikkie zweverig, dan zijn deze 'wolkjes' van salontafels misschien wel precies wat u zoekt.

De tafelbladen van Cloudy's zijn leverbaar in diverse materialen, die ook met elkaar gecombineerd kunnen worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de combinatie notenfineer met zwart FenixNTM of HPL Plastica brons met HPL porfido nero? De slanke pootjes van de Cloudy's zijn uitvoerbaar in RVS of zwart epoxy. Heeft u aan één salontafel genoeg? De Cloudy's zijn ook gewoon als losse salontafel verkrijgbaar.

Tafel bij bank collectie Choq

De Choq is de nieuwste collectie salontafels van Bree’s New World. De symmetrie, de afrondingen in combinatie met het dunne plaatstaal zorgen voor een helder en rustig beeld. De salontafels in het ChoQ programma zijn opgebouwd uit gezette metalsheet onderdelen en afgewerkt met ‘super ellips' -vormige bovenbladen in massief hout, ceramistone of HPL. De onderstellen zijn daarnaast ook in verschillende kleuren leverbaar waardoor er veel variaties mogelijk zijn. Hierdoor kun je als consument de Choq salontafels gemakkelijk naar eigen smaak en interieur aanpassen.

Een tafel voor bij je bank kopen van Bree’s New World

Bij het kopen van tafel bij bank van Bree's New World investeert u niet alleen in een moderne tafel, maar ook in een salon- of bijzettafel van zeer hoge kwaliteit en verfijnd design. In onze showroom te Vlaardingen vindt u de gehele collectie salon- en bijzettafels van Bree’s New World. Ideaal om eens te komen testen of om inspiratie op te komen doen. Samen met u gaan we op zoek naar een geschikte dealer bij u in de buurt. De verkoop van onze salon- en bijzettafels verloopt namelijk uitsluitend via onze dealers.

Alvast online inspiratie op doen? Download dan even onze digitale brochure!

heeft u vragen over onze tafels bij bank?

Bij Bree's New World begrijpen we dat het kiezen van de juiste tafel bij uw bank niet gemakkelijk is. Iedereen heeft namelijk een verschillende smaak en een ander type interieur. Daarom staan we klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het vinden van de perfecte tafel bij uw bank.
Wij staan u graag te woord in onze showroom, via de telefoon of komen bij u in de lucht na het invullen van het contactformulier op onze website.
Zien we u snel?

Openingstijden showroom

Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur | VRIJE TOEGANG
Ma - Vr: 10.00 - 17.00 uur | UITSLUITEND OP AFSPRAAK
Bel voor het maken van een afspraak met 06-46787203.