Eetkamerstoel Luna arm - Bree's New World
Eetkamerstoel Luna Arm
Eetkamerstoel Luna Arm
Eetkamerstoel Luna Arm

Eetkamerstoel Luna arm

De Luna arm van Bree's New World, oftewel de Luna eetkamerstoel met bakelieten armleuningen. Qua zitcomfort en uiterlijk is het exact de Luna, alleen loopt het metalen freischwinger frame aan de achterkant van de zitting door omhoog om zo armleuningen te creëren. De Luna arm is dan ook mooi te combineren met de Luna, bijvoorbeeld wanneer men er thuis niet uitkomt of er voor eetkamerstoelen met of zonder armleuningen gekozen moet worden. Dan maar allebei! Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen
Productinformatie

De Luna arm van Bree's New World, oftewel de Luna eetkamerstoel met bakelieten armleuningen. Qua zitcomfort en uiterlijk is het exact de Luna, alleen loopt het metalen freischwinger frame aan de achterkant van de zitting door omhoog om zo armleuningen te creëren. De Luna arm is dan ook mooi te combineren met de Luna, bijvoorbeeld wanneer men er thuis niet uitkomt of er voor eetkamerstoelen met of zonder armleuningen gekozen moet worden. Dan maar allebei!

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties
Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

Freischwinger, RVS, zwart geëpoxeerd of glanzend chroom

Glijder / dop

Kunststofglijder of viltglijder

Afmetingen (cm)

Breedte: 54, Diepte: 59, Hoogte: 92, Zitdiepte: 44, Zithoogte: 47
Hoogte armleuning: 67