Eetkamerstoel Diamond II-GA - Bree's New World
Eetkamerstoel Diamond II-GA

De Diamond II-GA, een moderne eetkamerstoel met armleuning. Het lichte frame en de slanke kuip maken het een subtiele, lichte stoel die ondanks dat toch heel lekker zit. De gebogen armleuningen geven deze stoel een chique uitstraling. De Diamond II-G is ook zonder armleuningen leverbaar als de Diamond II-G. Lees meer

Productinformatie

De Diamond II-GA, een moderne eetkamerstoel met armleuning. Het lichte frame en de slanke kuip maken het een subtiele, lichte stoel die ondanks dat toch heel lekker zit. De gebogen armleuningen geven deze stoel een chique uitstraling. De Diamond II-G is ook zonder armleuningen leverbaar als de Diamond II-G.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon
Specificaties
Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

Poot, RVS of zwart geëpoxeerd

Glijder / dop

Kunststofdop of viltdop

Afmetingen (cm)

Breedte: 63, Diepte: 61, Hoogte: 92, Zitdiepte: 43, Zithoogte: 49
Hoogte armleuning: 69