Eetkamerstoel Tremolo - Bree's New World - moderne eetkamerstoelen
Eetkamerstoel Tremolo
Eetkamerstoel Tremolo
Eetkamerstoel Tremolo
Eetkamerstoel Tremolo
Eetkamerstoel Tremolo

Eetkamerstoel Tremolo

De eetkamerstoel Tremolo, een combinatie van functionaliteit en elegant design. De S-curve in de rug zorgt voor een comfortabele, actieve zit. Het doorlopen van die curve in de achterpoten maakt de Tremolo daarnaast ook nog eens een lust voor het oog. De eetkamerstoel Tremolo is met armleuning leverbaar als de Tremolo Arm. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen
Productinformatie

De eetkamerstoel Tremolo, een combinatie van functionaliteit en elegant design. De S-curve in de rug zorgt voor een comfortabele, actieve zit. Het doorlopen van die curve in de achterpoten maakt de Tremolo daarnaast ook nog eens een lust voor het oog. De eetkamerstoel Tremolo is met armleuning leverbaar als de Tremolo Arm.

De verkoop van deze eetkamerstoel verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties
Stoffering

Leder, stof of een combinatie van leder en stof

Onderstel

Poot, RVS of zwart geëpoxeerd

Glijder / dop

Kunststofdop of viltdop

Afmetingen (cm)

Breedte: 48, Diepte: 61, Hoogte: 87, Zitdiepte: 43, Zithoogte: 47