Fauteuil Prestige - Bree's New World
Fauteuil Prestige
Fauteuil Prestige

Fauteuil Prestige

Prestige: een stoere retro fauteuil voor mensen die zich met hun huiskamer interieur graag wanen in de jaren 60 of 70. De ietwat lui gepositioneerde kuip, de hoge, dik gevulde rug die de onderrug goed ondersteunt en de massief houten armleggers maken het een ideale leesstoel. Een fraai optisch effect wordt gecreëerd doordat de kuip als het ware lijkt te hangen in het robuuste, zwart metalen sledeframe. Lees meer

Designs
Gedurfde designs
Dutch Blue2
Productie in Nederland
Pin Blue2 1
Showroom in Vlaardingen

Productinformatie

Prestige: een stoere retro fauteuil voor mensen die zich met hun huiskamer interieur graag wanen in de jaren 60 of 70. De ietwat lui gepositioneerde kuip, de hoge, dik gevulde rug die de onderrug goed ondersteunt en de massief houten armleggers maken het een ideale leesstoel. Een fraai optisch effect wordt gecreëerd doordat de kuip als het ware lijkt te hangen in het robuuste, zwart metalen sledeframe.

De verkoop van deze fauteuil verloopt uitsluitend via de winkelier. Wij helpen u graag bij het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio. Vult u daartoe hieronder het contactformulier in. Daarnaast kunt u inspiratie opdoen in onze eigen Bree's New World showroom in Vlaardingen, waar u een uitgebreide selectie van onze collectie design meubels kunt bekijken en testen. U bent van harte welkom!

Geïnteresseerd?

Voor vragen of het vinden van een Bree's New World dealer bij u in de regio, neem gerust contact met ons op!

Telefoon

Specificaties

Stoffering

Leder of stof

Onderstel

Slede, zwart geëpoxeerd. Massief houten armleggers: eiken of noten.

Glijder / dop

Viltglijder

Afmetingen (cm)

Breedte: 69, Diepte: 87, Hoogte: 91,5, Zitdiepte: 54, Zithoogte: 44